Tulostusasetukset

Tempe Voikukkawokki

Ruokalajit
Ainekset
  • 200 g Greenjava maustamaton - tai tuore soija-/härkäpapu tempea
  • 75 g voikukan kukkaa
  • 25 g voikukan lehtiä
  • 1 iso salottisipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 tsp suolaa
  • 2 tsp sokeria
  • 1/4 tsp valkopippuri jauhetta
  • 1 1/2 dl vettä
Instructions
  1. Kerää, puhdista ja pese voikukan lehdet ja kukat. Purista voikukan kukkaa niin että ylimääräinen vesi poistuu.

  2. Viipaloi tempe, salottisipuli ja valkosipuli.

  3. Kuumenna wokkipannussa öljy. Kuullota miedolla lämmöllä salottisipuli- ja valkosipuliviipaleet kunnes ne ovat pehmenneet hiukan.  Lisää vesi, suola, sokeri ja valkopippuri. Anna kiehahtaa, lisää tempeviipaleet.

  4. Keitä noin 7 min, sekoittele välillä.

  5. Lisää voikukan kukat ja lehdet jatka keitämisen noin 3 min tai kunnes neste on vähentänyt ja ruoka on kypsää.

  6. Tarjoile perunamusin tai jasmiiniriisin kanssa.