bacola

bacola

bacola

bacola

bacola

bacola

bacola

bacola

bacola

Maustetahnat

Suomessa valmistamamme maustetahnat tuovat ruoanlaittoon aitoja makuja Indonesiasta valmistettuna Suomalaisista raaka-aineista. Maustetahnat ovat 100% kasviperäisiä ja ne sopivat täydellisesti kasvis- sekä liharuokiin. Jokaisesta pakkauksesta löydät maistuvan reseptin. GREENJAVA®  maustetahnat ovat pakattu kertapakkaukseen ja antavat mahdollisuuden kokeilla joustavasti annoksia sekä eri makuja ruoanlaitossa.

GREENJAVA® Maustetahna makuvaihtoehtoina valikoimassa ovat:

  • Keltainen currytahna

  • Rendang tahna

GREENJAVA® rendang tahna

GREENJAVA® Rendang tahna on Indoesialainen lihapata tahna joka on valmistettu Suomessa suomalaisista pääraaka-aineista: 

  • 100% kasviperäinen

  • Luontaisesti gluteeniton

  • Lisä-aineeton

  • Ei lisättyä sokeria

  • Ei lisättyä suolaa

  • Sopii täydellisesti kasvis- sekä liharuokiin korostamaan sekä parantamaan makuja

  • Pakattu ’pikkunätti’ lasitölkki kerta-annospakkaukseen, antaa mahdollisuuden kokeilla joustavasti annoksia sekä eri makuja ruoanlaitossa.

Ainesosat:  Rypsiöljy*, punainen paprika*, salottisipuli*, galangal, inkivääri, kookoshiutale, valkosipuli*, sitruunaroho, bankulpähkinä, valkopippuri, korianteri, kumina, muskotipähkinä,  ryppylimetin lehti, tähtianis, kurkuma, laakerinlehti, kaneli, neilikka, kardermumma. * = Suomalainen raakaaine.

Rendang on vuonna 2011 ja 2017 CNN International järjesti “Maailman 50 herkullisimman ruuan” (World’s 50 best foods) verkkokyselyn ja äänestäjät valitsivat Rendangin numero ykköseksi eli Rendang oli maailman herkullisin ruoka.

Näin valmistat Rendang / lihapata:

  • Lisää GREENJAVA® rendang tahna uuninkestävään pataan

  • Lisää naudanliha

  • Lisää kokoosmaito

  • Keitä miedolla lämmöllä kunnes kiehuu

  • Nosta pata uuniin keskitasolle ja kypsennä ilman kantta 150C asteessa noin 3 tuntia kunnes kastike on paksuuntunut ja karamellisoitunut (öljyä muodostuu pinnalle) ja liha on kypsää, välillä sekoittaen

  • Lisää suolaa makusi mukaan

  • Tarkista maku

  • Ja nauti keitetyn perunan -, – riisin-, perunamuusin tai pastan kanssa.

Rendang kasviproteiini valmistus on nopeampi:

  • Lisää Greenajava® rendang tahna

  • Lisää kokoosmaito tai muuta vastavaa

  • Keitä kunnes kastike on paksuuntunut ja karamellisoitunut (öljyä muodostuu pinnalle)

  • Lisää haluamasi kasviproteiini

  • Lisää suolaa makusi mukaan

  • Tarkista maku

  • Ja nauti keitetyn perunan -, – riisin-, perunamuusin tai pastan kanssa.

Jokaisesta pakkauksesta löydät maistuvan reseptin. Voit halutessasi lisätä tulista potkua lisäämällä Greenjava® Tulinen sipuli chilitahna tai Greenjava® tulinen vihreä chilitahna keittovaiheessa tai valmistumisen jälkeen pöytämausteksi.

 Kokeile ja ihastu!

 Säilytys: Huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa 30 päivää.

Ravintosisältö per 100g: Energia 2380 Kj / 578 Kcal, rasva  61 g, josta tyydyttynyttä 7 g, hiilihydraatit 5 g, josta sokereita 3 g, proteiini 1 g, suola* 0,05 g. * suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista

Tuoteyksikkö 50 g tuotteen EAN: 6430065480020

Myyntierä 12 x 50 g myyntierän EAN: 6430065480037

GREENJAVA® keltainen currytahna

GREENJAVA® Keltainen currytahna on Jaavalainen currytahna joka on valmistettu Suomessa suomalaisista pää raaka-ainesta:

  • 100% kasviperäinen

  • Luontaisesti gluteeniton

  • Lisä-aineeton

  • Ei lisättyä sokeria

  • Ei lisättyä suolaa

  • Sopii täydellisesti kasvis- sekä liha ruokiin korostamaan sekä parantamaan makuja. 

  • Pakattu ’pikkunätti’ lasitölkki kerta-annospakkaukseen, antaa mahdollisuuden kokeilla joustavasti annoksia sekä eri makuja ruoanlaitossa.

Ainesosat: Rypsiöljy*, sipuli*, salottisipuli*, valkosipuli*, bankulpähkinä, sitruunaruoho, galangal,  korianteri, kurkuma, guineangalangali, laakerinlehti. * = Suomalainen raakaaine.

Keltainen curryn valmistus on helppoa ja nopeaa:

  •  Lisää GREENJAVA® Keltainen currytahna

  • Lisää haluamasi proteiini 

  • Lisää haluamasi vihannekset

  • Lisää kokoosmaito tai muuta vastavaa

  • Lisää suolaa makusi mukaan

  • Keitä miedolla lämmöllä kunnes on kypsää, välillä sekoittaen

  • Tarkista maku

  • Ja nauti keitetyn perunan tai riisin kanssa.

Jokaisesta pakkauksesta löydät maistuvan reseptin. 

Voit halutessasi lisätä tulista potkua lisäämällä Greenjava® Tulinen sipuli chilitahna tai Greenjava® tulinen vihreä chilitahna keittovaiheessa tai valmistumisen jälkeen pöytämausteksi.

Kokeile ja ihastu…  Katso muut reseptit>>

Säilytys: 

Huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa 30 päivää.

Ravintosisältö per 100 gEnergia 2241 kj/544 kcal, rasva 57 g, josta tyydyttynyttä 4 g, hiilihydraatit  5 g, josta sokereita 2 g, proteiini 3 g, suola 0,03 g. * suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista.  

Tuoteyksikkö 50 g tuotteen EAN: 6430065480006

Myyntierä 12 x 50 g myyntierän EAN: 6430065480013

Tilaukset käsittellään 1-24h sisällä

Toimitusaika 1-2 päivää

Kaikki tuotteet valmistetaan suomessa

Valmistettu suomalaisista pääraaka-aineista ja työvoimalla 

Meihin voit luottaa!

GREENJAVA®

Käyntiosoite:

Luolakalliontie 12A 2, 21420 Lieto

Yhteydenottolomake

Y-tunnus: 2029472-0

Avoinna: sopimuksen mukaan.

Noutokioski auki 24/7.

Seuraa meitä somessa

In order to provide you a personalized shopping experience, our site uses cookies.
cookie policy.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare