Paahdettu Tempe
Ainekset
Instructions
-
Viipaloi tempe noin ½ cm siivuiksi.
-
Marinadikastike: Sekoita keskenään rapsiöljy, makea härkäpapu-/soijakastike, ketsuppi ja sitruunapippuri.
-
Laita marinadikastike ja viipaloidut tempet minigrippussiin, sekoita ja anna tempet olla pussissa.
-
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
-
Odota kunnes uuni on saavuttanut tasaisen lämpötilan, sitten laita tempet leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
-
Paahda tempet uunissa n. 20 minuuttia:
- Käännä tempet 10 minuutin kuluttua, voitele ylimääräisellä marinadikastikeella ja paahda 5 minuuttia. - Käännä tempet, voitele marinadikastikeella ja paahda 5 minuuuttia. -
Tempe on valmista kun se on saanut kauniin rapean pinnat ja marinadikastike on karamellisoitunut.