GREENJAVA® SAMBAL BAWANG Tulinen Sipuli-chilitahna
Kuvaus
Suomessa valmistettu GREENJAVA® Sambal Bawang on Indonesialainen tulinen chilitahna suomalaisesta pää raaka-aineesta:
- Tulisuus 9/10
- 100% kasviperäinen
- Lountaisesti gluteeniton
- Lisäaineeton
Sambalia käytetään kaikkiin tarkoituksiin, sopii erinomaisesti sekä sellaisenaan pöytämausteeksi, että ruoan valmistukseen korostamaan sekä parantamaan muita makuja: nuudeli ruokiin, keittoihin, patoihin, lihaan, riisiin, pastaruokiin ja jopa kanamuniin. Sambalilla voidaan myös lisätä tulisuutta ja makua marinadiin, dippiin, kastikkeisiin sekä leivän levitteenä.
Ainesosat: Chili* 35%, salottisipuli* 28%, rypsiöljy*, valkosipuli*, sokeri*, suola, hiivauute. * = Suomalainen raaka-aine.
Käyttöohje: Sopii erinomaisesti sekä sellaisenaan pöytämausteeksi että ruoan valmistukseen korostamaan sekä parantamaan muita makuja. Käytä esimerkiksi dippien, paistetun riisin, kasvisten, kalan, kanan ja lihan maustamiseen.
Säilytys: Huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa.
Ravintosisältö per 100 g: Energia 1636 kj/397 kcal, rasva 40 g, -josta tyydyttynyttä 3 g, hiilihydraatit 24 g, -josta sokereita 16 g, proteiini 7 g, suola 2 g.