GREENJAVA® rendang tahna
Kuvaus
Greenjava® Rendang tahna on Indoesialainen lihapata tahna joka on valmistettu Suomessa suomalaisista pääraaka-aineista:
- 100% kasviperäinen
- Luontaisesti gluteeniton
- Lisä-aineeton
- Ei lisättyä sokeria
- Ei lisättyä suolaa
- Sopii täydellisesti kasvis- sekä liharuokiin korostamaan sekä parantamaan makuja
- Pakattu ’pikkunätti’ lasitölkki kerta-annospakkaukseen, antaa mahdollisuuden kokeilla joustavasti annoksia sekä eri makuja ruoanlaitossa.
Ainesosat: Rypsiöljy*, punainen paprika*, salottisipuli*, galangal, inkivääri, kookoshiutale, valkosipuli*, sitruunaroho, bankulpähkinä, valkopippuri, korianteri, kumina, muskotipähkinä, ryppylimetin lehti, tähtianis, kurkuma, laakerinlehti, kaneli, neilikka, kardermumma. * = Suomalainen raakaaine.
Rendang on vuonna 2011 ja 2017 CNN International järjesti ”Maailman 50 herkullisimman ruuan” (World’s 50 best foods) verkkokyselyn ja äänestäjät valitsivat Rendangin numero ykköseksi eli Rendang oli maailman herkullisin ruoka.
Näin valmistat Rendang / lihapata:
- Lisää Greenajava® rendang tahna uuninkestävään pataan
- Lisää naudanliha
- Lisää kokoosmaito
- Keitä miedolla lämmöllä kunnes kiehuu
- Nosta pata uuniin keskitasolle ja kypsennä ilman kantta 150C asteessa noin 3 tuntia kunnes kastike on paksuuntunut ja karamellisoitunut (öljyä muodostuu pinnalle) ja liha on kypsää, välillä sekoittaen
- Lisää suolaa makusi mukaan
- Tarkista maku
- Ja nauti keitetyn perunan -, – riisin-, perunamuusin tai pastan kanssa.
Rendang kasviproteiini valmistus on nopeampi:
- Lisää Greenajava® rendang tahna
- Lisää kokoosmaito tai muuta vastavaa
- Keitä kunnes kastike on paksuuntunut ja karamellisoitunut (öljyä muodostuu pinnalle)
- Lisää haluamasi kasviproteiini
- Lisää suolaa makusi mukaan
- Tarkista maku
- Ja nauti keitetyn perunan -, – riisin-, perunamuusin tai pastan kanssa.
Jokaisesta pakkauksesta löydät maistuvan reseptin. Voit halutessasi lisätä tulista potkua lisäämällä Greenjava® Tulinen sipuli chilitahna tai Greenjava® tulinen vihreä chilitahna keittovaiheessa tai valmistumisen jälkeen pöytämausteksi.
Kokeile ja ihastu!
Säilytys: Huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa 30 päivää.
Ravintosisältö per 100g: Energia 2380 Kj/578 Kcal, rasva 61 g, josta tyydyttynyttä 7 g, hiilihydraatit 5 g, josta sokereita 3 g, proteiini 1 g, suola* / Salt 0,05 g. * suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista.