GREENJAVA® keltainen currytahna
Kuvaus
GREENJAVA® Keltainen currytahna on Jaavalainen currytahna joka on valmistettu Suomessa suomalaisista pää raaka-ainesta:
- 100% kasviperäinen
- Luontaisesti gluteeniton
- Lisä-aineeton
- Ei lisättyä sokeria
- Ei lisättyä suolaa
- Sopii täydellisesti kasvis- sekä liha ruokiin korostamaan sekä parantamaan makuja.
- Pakattu ’pikkunätti’ lasitölkki kerta-annospakkaukseen, antaa mahdollisuuden kokeilla joustavasti annoksia sekä eri makuja ruoanlaitossa.
Ainesosat: Rypsiöljy*, sipuli*, salottisipuli*, valkosipuli*, bankulpähkinä, sitruunaruoho, galangal, korianteri, kurkuma, guineangalangali, laakerinlehti. * = Suomalainen raakaaine.
Käyttöohje: Keltainen curryn valmistus on helppoa ja nopeaa:
- Lisää Greenjava® Keltainen currytahna
- Lisää haluamasi proteiini
- Lisää haluamasi vihannekset
- Lisää kokoosmaito tai muuta vastavaa
- Lisää suolaa makusi mukaan
- Keitä miedolla lämmöllä kunnes on kypsää, välillä sekoittaen
- Tarkista maku
- Ja nauti keitetyn perunan tai riisin kanssa.
Jokaisesta pakkauksesta löydät maistuvan reseptin.
Voit halutessasi lisätä tulista potkua lisäämällä Greenjava® Tulinen sipuli chilitahna tai Greenjava® tulinen vihreä chilitahna keittovaiheessa tai valmistumisen jälkeen pöytämausteksi.
Kokeile ja ihastu… Katso muut reseptit>>
Säilytys: Huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa 30 päivää.
Ravintosisältö per 100 g: Energia 2241 kj/544 kcal, Rasva 57 g, josta tyydyttynyttä 4 g, Hiilihydraatit 5 g, josta sokereita 2 g, Proteiini 3 g, Suola 0,03 g. * suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista.